ТРИВАЛІСТЬ: 60 хвилин. Прекрасна можливість подарувати собі відпочинок. А окрім того, привести у норму тонус мускулатури, покращити рух крові та лімфи, зняти фізичну втому, позбутися напруги і стресу.
ТРИВАЛІСТЬ: 45 хвилин. Той самий спосіб відпочити, але більш локального характеру "больових зон тіла". Для тих, хто любить похилити голову над ноутбуком та нескінченними ворк-тасками.
ТРИВАЛІСТЬ: 60 хвилин. Це спеціальна техніка масажу, що сприяє стимуляції лімфатичної системи, допомагаючи виводити з організму токсини, надлишок рідини та шлаки. Цей вид масажу допомагає покращити кровообіг, знижує набряки, усуває застій лімфи і підтримує загальне оздоровлення організму.
ТРИВАЛІСТЬ: 65-75 хвилин. Зменшення підшкірно-жирової клітковини, зв'язок і м'язів. Коригує фігуру, підтягує шкіру. У комплекс входить: ручний масаж,баночний, медовий.
ТРИВАЛІСТЬ: 45-55 хвилин. Той самий вид масажу, але більш локального характеру. Щоб горішок був міцним та пружним. Також у комплекс входить: ручний масаж, баночний, медовий.
ТРИВАЛІСТЬ: 60 хвилин. Медовий масаж сприяє розслабленню м`язової і нервової систем людини. Завдяки дії масажних рухів поліпшується кровообіг крові та рух лімфи, підтягується шкіра. Також поживні речовини меду впливають позитивно і на весь організм.
ТРИВАЛІСТЬ: 60 хвилин. Під впливом вакууму руйнується підшкірно-жирова клітковина, також поліпшення циркуляції лімфи та крові Додатково до всього відбувається прискорення відновлювальних, метаболічних і імунних процесів в тканинах
ТРИВАЛІСТЬ: 45 хвилин. Використовують для загального зміцнення імунної системи. Забезпечується постачання організму киснем, активація лімфотоку, загальне зміцнення і оздоровлення організму, покращення тонусу шкіри.
ТРИВАЛІСТЬ: 60 хвилин. Це традиційна техніка, що виникла в Китаї і застосовується для покращення здоров'я та зняття болю. Назва "Гуаша" буквально означає "скребти" (гуа) і "потіння" (ша), що вказує на процес використання спеціального інструменту для масажу шкіри з метою виведення токсинів, покращення кровообігу та стимулювання обміну речовин.